Je bent nu hier Escape Room NDSM Amsterdam > Reserveren

Reserveren

Een reservering maken bij Escape Room NDSM Amsterdam gaat snel en gemakkelijk. Je kunt online reserveren met en zonder unieke code door onderstaande stappen te volgen.

Tijdens het plaatsen van een online reservering dient u akkoord te gaan met het vrijwaringsformulier.

Online reserveren

Online een reservering plaatsen kan direct in ons reserveringssysteem. Je doorloopt 6 stappen waarna de tickets per email verstuurd worden.

  1. Kies een kamer. Door op één van de kamer knoppen te drukken, zie je de starttijden en beschikbaarheid van de desbetreffende kamer.
  2. Datum en tijd kiezen. Kies in ons reserveringssysteem de juiste datum en tijd. De tijden die je ziet, zijn vertrek tijden. Is een tijd roze, dan is deze tour al vol.
  3. Gegevens invullen. Op deze pagina kun je het aantal personen, eventueel een combinatie attractie en je contactgegevens invullen.
  4. Betaalwijze. Kies je betaalwijze en vul eventueel een kortingscode of cadeaubon code in (een kortingscode of cadeaubon code kan niet worden gebruikt in combinatie met een combi ticket)
  5. Controleer je reservering
  6. Betalen. Vanaf dit moment verlaat je de website www.escaperoomndsmamsterdam.nl en kom je terecht in de beveiligde Ogone omgeving welke de betaling afhandelt.
Reserveren met een unieke code gaat snel en gemakkelijk.

Om de reservering correct te maken, willen wij je verzoeken om de instructies zorgvuldig door te nemen en uit te voeren. Om je te helpen hierbij, zullen wij een paar aandachtspunten voor u uitlichten.

  • Een reservering kan gemaakt worden voor alleen de escape room (dus niet voor een combinatieticket).
  • Tijdens het reserveren wordt er gevraagd naar de betaalmethode. Hier geef je aan met welk betaalmiddel je wilt betalen.
  • Dan verschijnt er een vakje waar u de code invult. De reservering kan alleen per code gemaakt worden. Mocht je voor meerdere personen willen reserveren dan waarvoor de korting geldt, neem dan even contact met ons op.
  • Van Escape Room NDSM Amsterdam krijg je een ticket, welke je mee neemt naar de escape room.

Heb je nog vragen of wil je extra informatie ontvangen, dan vernemen wij dat graag.

Wij verzoeken je om ruim op tijd aanwezig te zijn. Wij zijn gebonden aan een strak schema en kunnen daarom niet op je wachten als je te laat bent.

Succes en tot snel!

Boek nu

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug