You are here Escape Room NDSM Amsterdam > The Escape Rooms

Make a selection of the following products for additional information, rates, and direct booking:

The Escape Rooms

Wat het licht niet kan verdragen is hier met blacklight te vinden

Bij Escaping Amsterdam worden duistere spelletjes gespeeld. Wat het licht niet verdragen kan is hier met black light te vinden. Speel de Escape Rooms en wees een figurant in de Amsterdamse onderwereld.

Het doel van het spelen van de Escape Rooms van Escaping Amsterdam is het onschadelijk maken van de bom. De tijd tikt. Alles wijst op een afrekening. Maar in welke hoek moet je het zoeken? Blijf over je schouder kijken wanneer jullie de puzzels oplossen en de aanwijzingen verzamelen.

Escaping Amsterdam heeft twee Escape Rooms in de sfeer van Penoza. De koffieshop is de ontmoetingsplek voor duistere figuren. In de verhoorkamer loopt de spanning hoog op wanneer de kroongetuige aan het woord komt.

Durf jij het aan? Ga dan vast op zoek naar de donkere kant in jezelf en stel je bende samen. Boek je onderwereld avontuur nu bij Escaping Amsterdam direct online en bekijk de arrangementen.

 

Book online

SUMMER DISCOUNT up to €30 per room!

Until September 30th we offer you a large summer discount on our escape rooms! Monday through Thursday now €75 per escape room in stead of €99 and Friday through Sunday only €89 in stead of €119 per room.
Escape room Thee Coffeeshop is suitable for 2-4 people and escape room The Interrogation Room for 2-6 people. Both escape rooms are airconditioned.

Book here

Enter your information and we will call you

Bel me terug