Je bent nu hier Escape Room NDSM Amsterdam > Arrangementen partners

Arrangementen partners

Samenwerken voor attractief Amsterdam

Het team van Escape Room NDSM Amsterdam heeft een groot netwerk opgebouwd in Amsterdam. Dit netwerk bestaat o.a. uit diverse ondernemers en instellingen op het gebied van vrijetijdseconomie en toerisme, ambtenaren en politici maar ook met journalisten en de media. Naast het benutten van het grote netwerk wil Escape Room NDSM Amsterdam zoveel mogelijk samenwerken met arrangementen partners in het havengebied en leveranciers.

De samenwerking levert de gast veel leuke en voordelige combinaties op.

Pannenkoekenboot Amsterdam

Hoeveel pannenkoeken kun jij op in 75 minuten? Dat lijkt de vraag, maar is dat zo? De Pannenkoekenboot is meer dan een leuke gelegenheid om een pannenkoek te eten. Tijdens de vaart zie je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en zie je hoe Amsterdam verandert.

Segway Amsterdam

Amsterdam staat bol van de bezienswaardigheden, waarvan er zich veel in het centrum bevinden. Tijdens de Centrum Tour zul je veel van deze bezienswaardigheden tegenkomen. Denk aan de beroemde grachten, het Paleis op de Dam en de Bloemenmarkt.

Segway Events

Segway events is de partij voor Segway tours op Maat. Segway events bied tours op maat aan in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen Den Haag, Nijmegen en Utrecht. Wilt u met een Segway toeren door een andere stad? Op verzoek brengen wij de Segways met begeleider naar u toe. Segway events maakt voor iedere groep een toer op maat.

Boek nu

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug