Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Escape Room – De Verhoorkamer

Prijzen

Maandag t/m donderdag, per groep

2 personen €63,- 3 personen €81,- 4 personen €90,- 5 personen €100,- 6 personen €108,- 7 personen €115,- 8 personen €120,-

Vrijdag t/m zondag, per groep

2 personen €70,- 3 personen €90,- 4 personen €100,- 5 personen €112,50 6 personen €120,- 7 personen €125,- 8 personen €130,-

De Verhoorkamer is geschikt vanaf 18 jaar. De prijzen zijn incl 6% BTW.

Boek nu online

Er zijn meerdere verdachten van de liquidatie van Frans van W. eerder dit jaar voor zijn coffeeshop Chihigh op de NDSM-Werd in Amsterdam opgepakt. In escape room De Verhoorkamer beland je in het kat en muis spel tussen de politie en de familie van Frans. Weet jij een oorlog te voorkomen?

Escape room De Verhoorkamer

Escape room De verhoorkamer speelt zich af in een verhoorkamer van de Amsterdamse politie. Naar aanleiding van de liquidatie van de Amsterdamse hasj handelaar Frans van W. heeft de politie meerdere verdachten opgepakt. Zullen zij bekennen en wellicht nog meer informatie over de familie Van W. uit de doeken doen?

Het officieuze motto van de familie Van W. is ‘Lullen met de smeris is einde verhaal’. Omdat je in hun business geen risico kunt nemen hebben ze een bom geplaatst in de verhoorkamer.

Aan jullie de taak om de bom binnen 60 minuten onschadelijk te maken en de verdachten in leven te houden. Vinden jullie alle aanwijzingen om de bom onschadelijk te maken en een oorlog in de onderwereld te voorkomen? En zijn de agenten zelf wel te vertrouwen?

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Belangrijk:
  • Het spel in de Verhoorkamer duurt maximaal 60 minuten.
  • De escape room is toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk de escape room in
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Deze escape room is geschikt voor mensen met claustrofobie
Reserveren voor meer dan 8 personen

Onze kamers zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Bij een grotere groep wordt de groep gesplitst.

Reserveren kan alleen online via onze website. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.Tijdens het reserveren kunnen verschillende combinaties worden aangevinkt zoals de Pannenkoekenboot.

Escape Room De Verhoorkamer
Combineren

De Escape Room is goed te combineren met andere arrangementen. In de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om de escape room online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van Escaping Amsterdam is TT Vasumweg 26, 1033 Sc in Amsterdam.

De NDSM-Werf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug